Jaa artikkeli Facebookissa Jaa artikkeli Twitterissä Jaa artikkeli LinkedInissä

Majoitus

Urhea-kampuksella on viisi hotellitasoista asuinhuoneistoa lyhytaikaiseen majoitukseen: kaksi yksiötä, kaksi kaksiota ja yksi neljän hengen soluasunto kahdella kylpyhuoneella. Lisävuoteiden kera huoneistoissa voi majoittua esimerkiksi kilpailun, leirin tai turnauksen yhteydessä 16 henkilöä. Kaikissa huoneistoissa on keittiö, 4h solussa olohuone ja kaksiossa yhteinen oleskelutila.

Asuntoa voi hakea pidempiaikaiseen majoitukseen tai varata vaikka vain yhdeksi yöksi. Huoneet toimivat tarvittaessa myös korkean paikan leirityksessä ns. hypoksiahuoneina. Urhea-kodissa sijaitsee myös harjoitteluhuone, jossa voi harjoitella vuoristo-olosuhteissa.

Pitkäaikaisen asunnon hakemiseen liittyen lisätietoja antaa Jouni Kinnunen, puh. 046 878 2208 tai email jouni.kinnunen@urhea.fi. Lyhytaikainen majoitus varataan Urhea-hallin asiakaspalvelun kautta, puh. 09 2314 4220 tai email urhea-halli@urhea.fi.

Urhea-kampuksella toimii Palmian ravintola, josta saa lämpimiä aterioita, aamiaisen ja välipaloja. Mäkelänrinteen Uintikeskuksessa toimii Kahvilaravintola Uppopulla. Kampuksen välittömässä läheisyydessä on ruokakauppa ja useita ravintoloita.

pöytä, tuoleja ja sohvaryhmä isossa huoneessa ikkunallinen huone, jossa on keittiö, kirjoituspöytä + tuoli sekä sänky
Urhea-kodin 4 hengen soluasunnossa on tilava oleskelutila ja keittiö. Solussa on kaksi wc:tä ja kylpyhuonetta. Yksiö on siisti ja kompakti kokonaisuus, jossa on myös oma wc ja suihku.
ikkunallinen huone, jossa on nojatuoli, sänky, yöpöytä, kirjoituspöytä ja -tuoli sekä matto lattialla ikkunallinen huone, jossa on nojatuoli ,kirjoituspöytä ja -tuoli, yöpöytä sekä sänky
Neljän hengen soluissa on valoisat makuuhuoneet. Kahden hengen asunnoissa on omat makuuhuoneet.

Huoneiden hinnat (€/hlö/vrk)

1hh – 80€

2hlön kaksio – 75€

4hlön solu – 70€

varavuode 30€/yö

Varaukset:

Sandra Coloma, urhea-halli@urhea.fi, puh. 09 2314 4220